7000 euróval pénzelte a CATL a Debrecenben kiosztott élelmiszercsomagokat

7000 euróval pénzelte a CATL a Debrecenben kiosztott élelmiszercsomagokat

Helyi hírek

Tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat adott át rászoruló családoknak Debreceni Karitatív Testület április 5-én. A Debreceni akkumulátorgyár mögötti CATL  7000 eurót adott támogatásként – sietett hangsúlyozni Debrecen önkormányzata közleményében.

A tájékoztatóból az is kiderül, hogy a CATL volt a főtámogató a maguk 7000 eurójával, de voltak mások is. Az összegyűlt pénzből összesen 500 darab, egyenként körülbelül 6500 forint értékű csomagot osztosztottak ki.

7000 euróval pénzelte a CATL a Debrecenben kiosztott élelmiszercsomagokat

Az április 5-ei átadáson Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke többek közt elmondta: Debrecen  igyekszik segíteni a rászoruló családokat elsősorban karácsonyhoz és húsvéthoz kapcsolódóan, illetve természetesen év közben is. A karitatív testület ezt úgy tudja megtenni, ha maga mögött tudhatja azoknak a városban tevékenykedő cégeknek a támogatását, melyekkel vagy már hosszú ideje jó kapcsolatot ápol, vagy az utóbbi időben alakított ki kapcsolatot.

Úgy tapasztalják, hogy a vállalkozások számára fontos, hogy Debrecenben ne csak munkahelyeket teremtsenek, hanem segítsék a város rászoruló polgárainak mindennapi életét. Rózsahegyiné Juhász Éva megköszönte a CATL-nek, hogy főtámogatóként a húsvéti-tavaszi csomagátadást segítette.

Kirúgják a vízügyi igazgatót, aki kritikus szakvéleményt írt a debreceni akkumulátorgyár ügyében

A CATL egyik debreceni vezetője kijelentette: fontos, hogy az emberek egészséges környezetben élhessenek

Szilágyi Balázs, a CATL közügyekért felelős vezetője köszöntőjében elmondta: a CATL egy olyan vállalat, amely világszerte azon dolgozik, hogy eltűnjenek az erőművek füstölgő kéményei és az autók füstölgő kipufogói. A cég – mindenütt, ahol jelen van, így Debrecenben is – szeretne ezen túlmenően is hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek egészséges környezetben élhessenek.

Különösen figyelnek azokra, akik rászorulóként kérnek segítséget életkörülményeik jobbításához. Ehhez a segítő tevékenységükhöz itt, Debrecenben is keresik a partnereket. Nagy örömmel találtak rá a karitatív testületre, mellyel közösen meg tudták valósítani ezt a segítségnyújtást, s együtt tudnak hozzájárulni a húsvét méltó megünnepléséhez azok számára, akik ebben segítségre szorulnak. Mint azt Szilágyi Balázs hangsúlyozta, a CATL-re a jövőben is lehet számítani.

Már keresik a gyakornokokat a CATL debreceni akkumulátorgyárába