“Nemzeti konzultáció”: Pósán László felmondta a leckét, azt sem bánja, ha kiröhögjük

Helyi hírek

Mert ugyan mi motiválhat egy politikust, aki saját gondolatok, hozzáadott érték nélkül fújja tovább a kormány propagandáját?

Szombat esti Facebook-posztjában Pósán László úgy fogalmaz, a (z Oroszország elleni – a szerk.) szankciókat “nem demokratikus módon vezették be, nem hozták el a háború végét, és borzasztó terheket jelentenek Európa, és benne Magyarország számára is. De egész Európában senkit nem kérdeztek meg arról, hogy mégis ők mit gondolnak ezekről”.

(Szerk. megj.: Pósán László a KATA kicsinálásakor, a rezsiemelés bejelentése után és még számos népszerűtlen kormánylépés idején úgynevezett stratégiai nyugalomban volt. Magyarul hallgatott, mint a sír.)

Kormánypropaganda Pósán-módra: a “baloldal” debreceni fiatalokat is háborúzni küldene

Na, de majd most – miután Orbán Viktor mind a NYOLC szankciós csomagot megszavazta – jól megkérdezik a ZEMBEREKET róla. Így buzdít az úgynevezett “nemzeti konzultáció” kitöltésére, amelyben a válaszokat is megsúgják a híveknek arra az esetre, ha véletlenül nem ugrana be nekik, hogy miniszterelnök úr mit gondolhat az adott kérdésről.

Töltse csak ki ezeket, aki kettőig sem tud számolni, részünkről továbbra is áll a javaslat gyújtósnak vagy vécépapírnak való felhasználásukra.

Bombával riogat a magyar kormány a brüsszeli szankciók miatt