Szeged-Csanád GA

Szerencsés góllal nyert Szegeden a Mosonmagyaróvár

Helyi hírek Ország Sport

A nap, amikor semmi sem sikerült. Ezzel a főcímmel hozta hivatalos portálján a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a takarékosság jegyében délután három órára előrehozott hazai meccs tudósítását. Hét mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozat szakadt meg.

Simon Ádám és Szatmári Lóránd kisebb sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a mérkőzést, és sajnos a sérültek száma gyarapodott is rögtön a meccs elején. A 2. percben Vári Barnabás bokája egy szerelésnél aláfordult, a védőt hosszas ápolás után le kellett cserélni, Kővári Róbert érkezett a helyére.

A meccs első 27 percében a Mosonmagyaróvár a kapunk közelébe sem jutott, míg mi a másik oldalon kihagytunk jó néhány lehetőséget-Kundrák és Bíró is gól szerezhetett volna – írja a portál. Az első vendég lehetőségnél rögtön kellett egy Molnár-Farkas bravúr, lábbal védett egy nagyot a hazai kapus. Fölényben játszott a Szeged, és ez még akkor is igaz, ha hatalmas helyzetük nem akadt.

A félidő hosszabbításának utolsó pillanatában Szalka 35 méteres szabadrúgása a nappal szemben védő Molnár-Farkas kezei közül hullott a hálóba. 0–1

A második félidőt is végigtámadta, folyamatosan nyomott a Szeged, de pontatlanok is voltak a játékosok, így nem sikerül az egyenlítés. Ezzel egszakadt a hét meccs óta tartó veretlenségi sorozatuk, jövő hét vasárnap Ajkán javíthatnak.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS: – Az ellenfél jó taktikát választott. Szomorú vagyok, mert remek sorozat van mögöttünk, kiváló formában vártuk a meccset, ám sajnos kihagytuk a helyzeteket az első félidőben. Fontos pillanatokban elkövettünk néhány nagy hibát, és hiába adtunk ki mindent magunkból, ma ez erre volt elég.

Labdarúgó Merkantil Bank Liga, NB II

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 0–1 (0–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Sipos Tamás (Rózsa Tamás, Ring Kevin)

SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Könczey, Temesvári, Vári (Kővári, 5.) Tóth B. – Sipos Sz. (Rédling, 57.), Farkas A. – Dobos Á. (Bitó, 80.), Gajdos (Szakály, 57.), Kundrák – Bíró B. (Haruna, 80.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Simita, Debreceni A., Deák I. – Gáncs (Buglyó, 66.), Végh B., Sajbán Miklós (Tóth L., 66.), Horváth K. (Szabó R., 78.) – Jasarevic (Monori, 73.), Nagy Z. (Boros, 78.), Szalka. Megbízott edző: Horváth Csaba.