Sír bántalmazott nő

Összezúzta élettársa arcát egy férfi Komádiban – megúszhatja a letöltendő börtönbüntetést

Helyi hírek

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki közös otthonukban ütötte meg, majd a fürdőszobába zárta élettársát.

A vádlott és a sértett élettársak és egy házban laknak Komádiban. 2021. június 2-án hajnali 1 óra körül a vádlott és a sértett az otthonukban veszekedni kezdtek. Az indulatos férfi a nőt ököllel megütötte az arcán, majd meglökte, ami miatt az élettársa az ágyra esett.

A bántalmazás után a férfi a sértettet akarata ellenére bezárta a különálló épületben található fürdőszobába és nem engedte ki onnan. Később a nő nagyon rosszul érezte magát, ezért szólt a vádlottnak, így a férfi végül kiengedte.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság által lefolytatott nyomozás során megállapították, hogy a férfi bántalmazása következtében a nő az arcának több helyén is nyolc napon túl gyógyuló töréses, valamint zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a tettét beismerő vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntette és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. Vádiratában a járási ügyészség indítványozta, hogy a járásbíróság az ügyiratok alapján hozzon büntetővégzést, melyben a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, a felfüggesztés próbaidejére pedig rendelje el a férfi pártfogó felügyeletét.