25 éves születésnapja alkalmából különleges programokkal vár a Nyíregyházi Állatpark

Helyi hírek

A Nyíregyházi Állatpark a mai napon augusztus 27-én ünnepli a 25. születésnapját, ezért különleges ajánlattal készül a látogatóknak. Az állatkert születésnapja alkalmából 2500Ft-os kedvezményes belépőjeggyel várja az állatkertbe kilátogatókat.


A 25 év alatt Magyarország egyik legjobb, ha nem a legjobb állatkertje lett, és méretéből adódóan szinte lehetetlen egy nap alatt bejárni, annyi látnivalót kínál a park. Az állatkert több állattal rendelkezik és több állatot mutat be, mint például a londoni, a stuttgarti vagy a zürichi állatkertek.

A nemzetközi szinten is elismert a Nyíregyházi Állatpark idén harmadszor hódította el a 250 és 500 ezer látogatószám közötti kategóriában az Európa legjobb állatkertje címet.

Az állatparkban nemrég puma ikrek is születtek, akik egyelőre anyjukkal vannak, de ha nagyobbak lesznek őket is meg lehet majd tekinteni.

A mai napi programok többek között látványetetéseket, fókashowt vagy elefántfürdetést is láthatnak a kilátogatók, délután pedig a Gombóc együttes ad koncertet.

Ukrajnából fogadott be oroszlánkölyköt a Nyíregyházi Állatpark

 

fotó:Nyíregyházi Állatpark