Pick busz baleset

A Pick fiatal játékosait szállító kisbusz szenvedett balesetet az M5-ösön

Helyi hírek Sport

Jól van az a négy U16-os kézilabdás, akit megfigyelésre kórházba szállítottak szerda délután, miután kisbuszukba belerohant egy Seat.

– Egy kisbusszal ütközött össze egy személyautó az M5-ös autópálya 100-as és 101-es kilométere között, Kunszállás közelében, a Kecskemét felé vezető oldalon. A kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre a mentők is kiérkeztek – írta a katasztrófavédelem tegnap délután. Azóta kiderült, a Pick utánpótlás kézilabdásainak kisbuszát érte a baleset.

– Kezdjük a legfontosabbal. Senkivel sincs nagy gond, négy fiatal játékosunkat megfigyelésre a kecskeméti kórházba szállították, de szerencsére ők sem szenvedtek sérülést, csak a biztonság kedvéért vitték be őket, de már ők is távozhattak – írta a közösségi oldalán a klub.

A PICK Kézilabda Akadémia a nagy csapat buszával, és egy kis busszal kelt útra Veszprémbe, ahol tornán vett volna részt. A baleset az M5-ös autópályán történt, a kisbuszba hátulról belement egy autó. – Szerencse a szerencsétlenségben, hogy mindenki karcolás nélkül megúszta a balesetet, U16-os csapatunk azonban nem folytatta az utat, visszatért Szegedre – írták.

Fotók: Donka Ferenc – MTI