sziréna, baleset, rendőrség

Tizenkét méter magas fa dőlt az úttestre Debrecen közelében

Helyi hírek

Egy tizenkét méter magas fa az úttestre dőlt Debrecen közelében, a 4-es számú főúton szombaton. A debreceni hivatásos tűzoltók  láncfűrésszel avatkoztak be – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy további esetekről is tájékoztatta szerkesztőségünket.

Szombaton reggel egy hektáros terület égett Nádudvarnál, a Jókai utca végében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Nádas égett Püspökladányban, a Keleti utca végében. A tűz a csatornapartról átterjedt búzatarlóra is. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Két nyaralóban keletkezett tűz szombaton Hajdúszoboszló és Kaba között, a Keleti Főcsatorna partjánál. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik vízsugarakkal oltották a tüzet. Az egyik épületet teljes terjedelmében lángolt, a másik nyaraló tetőszerkezete és a hozzáépített filagóriája égett. Az épületben tartózkodók időben ki tudtak menni a házból, így nem sérültek meg.

Késő este Ártándnál, a Határ úton egy fa az úttestre dőlt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.