Kókuszgolyó-dobálás Debrecenben

Kókuszgolyóval dobáltak autósokat és járókelőket egy debreceni kollégium diákjai – frissítve a rendőrség válaszával

Helyi hírek

Furcsa csínytevés áldozata lett olvasónk. Üzenetében azt írja, vasárnap délután egy Varga utcai kollégium diákjai kókuszgolyóval dobálták a járókelőket és az arra közlekedő autókat. Az akciónak ő is szenvedő alanya volt.

Amikor elhaladtam a kollégium mellett, egy hatalmas pukkanásra lettem figyelmes, és észrevettem a szélvédőmön a kókuszgolyót (fotó). Visszatolattam, majd láttam, hogy egy ablakban fiatal srácok állnak. Kérdőre vontam őket, és kilátásba helyeztem, hogy hívom a rendőröket

– mesélte a bosszantó sztorit olvasónk, aki ígéretét beváltva tényleg értesítette az egyenruhásokat.

Elmondása szerint a rendőrök lefotózták az autóját, és felmentek elbeszélgetni a srácokkal. Majd kijött a felügyelőtanár is, összeszedte a kókuszgolyókat (a járdáról és az útról is), és sokszor elnézést kért olvasónktól.

A rendőrök megtették a szükséges intézkedéseket

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság portálunk megkeresésére azt közölte, hogy a 2022. június 12-én 20 óra 24 perckor érkezett bejelentés alapján a járőrök az adott helyre mentek, ahol megállapították, hogy személyi sérülés, illetve anyagi kár nem történt.  Az esettel kapcsolatban adatgyűjtést végezetek, és a szükséges intézkedéseket megtették.