Kósa Lajos BMW

Kósa Lajos: “csak a kötelező szerénység miatt mondjuk”

Helyi hírek

Lefektették ma, 2022. június 1-jén a Debrecenben megépülő BMW-gyár alapkövét.

Szijjártó Péter komoly propagandaszöveget nyomott a rendezvényen, erről itt olvashatnak bővebben.

Kósa Lajos – Pósán László és Tasó László képviselőtársai társaságában – kissé elérzékenyülhetett a nagy eseményen, mert Facebook-bejegyzésében már szinte szerénynek nevezte magát:

Amiben sokan kételkedtek – az ellenzék azt terjesztette, hogy elmarad-, valósággá vált, elindult a BMW gyár építése Debrecenben – kezdte posztját Kósa, majd így folytatta:

Ezzel Debrecen az ország legfontosabb ipari, gazdasági városai közé emelkedik. Csak a kötelező szerénység miatt mondjuk, hogy az egyik, de minden bizonnyal a számok szerint a főváros után a legfontosabb. Hajrá, BMW! Hajrá, Debrecen!

– írta a debreceniek által ismét megválasztott fideszes honatya.

https://debreceninap.hu/helyi/2019/11/07/papp-laszlo-debrecen-az-orszag-masik-fovarosa-megrendezne-budapest-helyett-az-atletikai-vb-t/

Papp László polgármester némileg visszafogottabban kommentálta az eseményt – igaz, ő ráfért az MTI fotóira is (lásd korábbi beszámolónkat):

Újabb mérföldkő Debrecen fejlődésében!

A BMW által megtervezett jövő az autóiparban az elektromobilitásról, az innovációról, a környezetvédelemről és a fenntarthatóságról fog szólni.

A Debrecen által megtervezett jövő pedig arról, hogyan érjük el a város fenntarthatóságának optimális szintjét és hogyan tegyük polgárainkat sikeressé, okosabbá, környezettudatosabbá és boldogabbá

osztotta meg gondolatait Debrecen első embere.

Fotó: Facebook/Kósa Lajos