Így akadályozza az ellenzék kampányát a debreceni városvezetés Mándi László szerint

Helyi hírek

Péntek óta képtelen áramot csiholni az önkormányzat a belvárosban – írja Facebook-oldalán Mándi László, az ellenzék közös jelöltje, Pósán László kihívója.

Mándi szerint még múlt pénteken tettek ki egy ledfalat a Fórum előtti térre, előre bejelentve az önkormányzatnál, hogy szükségük lesz hozzá áramforrásra. Az engedélyt ugyan megkapták, de áramot azóta is képtelenek volt biztosítani a debreceni városvezetés. A beszámoló szerint a Mészáros-féle Opus Titász szakemberei is megállapították, hogy a hiba az önkormányzat villamosszekrényében van.

“Pósán meg a fejlődés… Sírjak vagy nevessek?” Így látja ellenfele ténykedését Mándi László

Az önkormányzat Városüzemeltetési Osztályán azonban péntek délután már senki nem akart foglalkozni ezzel a kérdéssel, és másnap, a munkanapnak számító szombaton sem dolgozott senki az osztályon – írja az ellenzéki politikus. Személyesen keresték volna őket az Agóra luxusirodaházban, ahol az önkormányzat irodát bérel nekik, de utólag kiderült, hogy mindenki szabadságon volt.

Persze nem tudjuk, hogy valóban képtelenek-e rá, vagy csak szándékosan akadályozni próbálják az ellenzék kampányát…
Hogyan lehetséges, hogy az önkormányzat a saját városának belvárosában napokon keresztül nem tud áramot biztosítani egy rendezvényhez?

– teszi fel a kérdést Mándi László, hozzátéve, ezek után nem csodálkozikazon, hogy a kertségekben sok helyen még a közvilágítást sem tudták megoldani az elmúlt 24 évben.

Fotó: Mándi László