Varga Zoltán megsajnálta a Fidesz fiatal debreceni propagandistáját

Helyi hírek

A fideszes politikusok posztjai alá lelkesen kommentelgető, és a kormány propgandáját fiatalok felé közvetíteni igyekvő Kiss Norbit pécézte ki magának egy Facebook-poszt erejéig Varga Zoltán, Kósa Lajos ellenzéki kihívója.

Az utolsó csepp valószínűleg a Fidelitas-alelnök mai videója volt, amelyben Varga általa cikinek érzett pillanatait szedte össze (alufóliasisak, nyelvbotlások stb.):

Varga Zoltán válaszában úgy fogalmaz, alapjában véve nincs baja az emberekkel, még “a Fidesz rosszul fizetett lótifutijával, Kiss Norbival sem”.

Párszor már kérdeztem ugyan tőle, árulná már el, mennyit is ér a becsülete. Mennyiért is hajlandó egy fiatal, jobb sorsra is érdemes srác, aki normális munka, egzisztencia helyett azzal tölti a múló időt, hogy egy általa különben valójában nem ismert embert – jelesül engem – próbál rosszul szerkesztett, pocsék helyesírással, fantáziátlan szöveggel futó, több százezer forintos internetes hirdetésekkel köpködni, besározni

– írja Varga, majd hozzáteszi:

Azt persze mondanom sem kell, hogy Norbi „bátorsága” egészen a munkahelye, a pártiroda ajtajáig tart. Ahogy kilép a védett akolmelegből, a klaviatúráját vadul püfölő oroszlánból hirtelen kis plüssmókuska lesz, az utcán is szigorúan a fal mellett siklik, abból nem lehet nagy baj, és bárhol ha összefutunk. ott már legfeljebb csak bambán mosolyog. Ő ott sincs, üzenik a riadt, űzöttvad szemei.

A DK-s képviselő szerint közeledik az a pillanat, amikor az ilyen “Norbi-félék” próbálják majd kisatírozni-kivakarni az életrajzukból elhazudni a múltjukból azt, hogy kiszolgálói voltak ennek az őrületnek. Egyébként sajnálja a srácot – derül ki a posztjából.