BKK: megemlékezés miatt forgalomkorlátozás lesz a Vértanúk terén és környékén

Helyi hírek

Megemlékezést tartanak pénteken a délelőtti órákban a V. kerületi Vértanúk terén, ezért korlátozásokra kell készülni a környéken, a 2-es villamosok csak a Kossuth Lajos térig járnak, a 15-ös buszok terelve közlekednek – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, hogy pénteken 8.30-tól 11.30-ig a 2-es és a 2M villamosok rövidítve, csak a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) és a Közvágóhíd, illetve a Keleti pályaudvar között járnak.

A 15-ös és a 115-ös buszok a Göncz Árpád városközpont, illetve a Gyöngyösi utca felé nem érintik a Kossuth Lajos teret. A Boráros tér felé a buszok a Kálmán Imre utca-Bajcsy-Zsilinszky út-József Attila utca-Széchenyi István tér útvonalra terelve közlekednek, nem érintik a Kossuth Lajos téri, Széchenyi utcai, Zrínyi utcai, Dorottya utcai megállókat, viszont a módosított útvonalon érintett valamennyi megállóban megállnak – hívták fel a figyelmet, hozzátéve, hogy a Kossuth Lajos tér mindkét irányban a Szemere utca megállóból érhető el.

MTi