“Igazságot Hajdúhadháznak!”- Facebook-oldalt indított a város polgármestere, hogy tisztázza a szerinte valótlan állításokat

Helyi hírek

Egyre több valótlan állítás hangzik el, egyes, meglátása szerint nem túl tisztességes szándékú emberek szájából a hadházi közélettel kapcsolatban, ezért új Facebook-oldalt indított Csáfordi Dénes, a város polgármestere.

Mint írja, Hajdúhadház mára egy sikeres, fejlődő kisvárossá vált, 2019-ben azonban külső támadás érte a várost és közösséget is. “Egyre inkább egyértelművé válik számunkra, hogy mindent el akarnak venni tőlünk, s mindent le akarnak rombolni, amit felépítettünk” – véli a fideszes polgármester.

Városunkban nincs működő helyi ellenzéki szervezet, ezért az országos ellenzék küldött BAJKEVERŐKet máshonnan. Téglásról, Debrecenből, Vámospércsről és Budapestről támadnak bennünket. Hazugságot terjesztve és a féligazságokat tovább ferdítve, hangulatot keltve. A Jobbik listán testületbe jutott képviselője, Dr Koós László a választási kampányában milliárdos nagyságú városi adósságállományról beszélt. S még azt is kiszámolta, hogy ez lakosonként mekkora összeget jelent. Hazudott! Nem volt, s most sincs ilyen

– írja Csáfordi Dénes, majd név szerint is említi, kiket gondol bajkeverőnek: Donáth Annát, a Momentum elnökét, Salamon Gergőt, Hajdú-Bihar megye 3-as számú választókerületének ellenzéki jelöltjét, valamint Kosztin Mihály vámospércsi, momentumos, “bukott”, előválasztási képviselőjelöltet.

Az első bejegyzés az igazságosztó Facebook-oldalon a belvárosi játszótér állítólagos eladásáról szól: