Bővül egy debreceni cég – 15-25 embert keresnek 2022-ben

Helyi hírek

Tovább bővíti csapatát a Deufol Kft., mely még 2020-ban kezdett működni a Debrecen déli gazdasági övezetében. Barcsa Lajos, debreceni alpolgármester a Dehírre hivatkozva posztolt. Bejegyzéséből kiderül, hogy a vállalat jelenleg 120 fő számára jelent megélhetési forrást, azonban most további munkahelyek várják a jelentkezőket.

A cég két leggyakoribb munkakörben keresi a hiányzó munkatársakat. Az egyik a csomagolási operátor, a másik pedig termelési operátor. A feladatokról és az elvárásokról itt és itt tájékozódhatnak.

A cég bemutatkozásából kiderül, hogy világszerte 3 kontinensen, 12 ország 90 telephelyén, 2400 munkatársat foglalkoztatnak. Globális szereplőknek vallják magukat az ellátási lánc megoldások és az ipari csomagolás területén.

Az alábbi videóból kitűnik, hogy milyen feladatok várnak a leendő munkavállalókra.

A Deufol csomagolási alapanyagokat gyárt. Például faládákat, alumínium bélelőzsákokat, raklapokat melyeket szállítókonténerekhez használnak. Továbbá ipari termékek csomagolásával is foglalkoznak  automatikus feldolgozási módszerrel, melyhez daruk segítségét is igénybe veszik.

1 thoughts on “Bővül egy debreceni cég – 15-25 embert keresnek 2022-ben

  1. Az alpolgármester bejegyzéséből az is kiderül, hogy ezt a Dehir írta meg. Ebből a cikkből ez hiányzik. Pedig így lenne korrekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.