Tartós élelmiszerrel segítették a rászorulókat a debreceni kézilabdázók

Helyi hírek

A DVSC Kézilabda Kft. és a DVSC Kézilabda Akadémia tartósélelmiszer-adományt adott át a Debreceni Karitatív Testületnek 2021. december 15-én.

Az adományozókat képviselő Köstner Vilmos, a DVSC Kézilabda Akadémia elnöke szerint az emberek, a családok életében minden évben az adventi az egyik legnyugodtabb, legszebb időszak. S a kézilabdások minden évben ilyenkor adják át a Debreceni Karitatív Testületnek a DVSC Kézilabda Akadémia és a DVSC Schaeffler női kézilabdacsapata játékosainak, edzőinek ajándékait. Reményét fejezte ki, hogy a tartós élelmiszerek hasznos ajándékot jelentenek majd a rászoruló családoknak. 

– Összefogás Debrecenért! – olvasható az adománygyűjtő dobozokon – mondta Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke. Ezt a kezdeményezést a történelmi egyházak, a város önkormányzata és a Debreceni Karitatív Testület hívta életre, s nagyon örömteli, hogy ehhez az összefogáshoz – mások mellett – évről évre csatlakoznak a debreceni kézilabdázók is – s nem csak advent idején, hanem az év más szakaiban is folyamatosan segítenek. S szerencsére egyre többen vannak olyanok, akik magányos időseken, rászoruló családokon, fogyatékkal élő gyermekeken kívánnak segíteni, számukra az ünnep időszakát kicsit szebbé tenni.

Debreceni Karitatív Testület –