Az ITK Holding Zrt. is csatlakozott a Csokigyűjtő Akcióhoz

Helyi hírek

Az ITK Holding Zrt. is csatlakozott a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének Csokigyűjtő Akciójához, amelynek idei célja, hogy mintegy 3500 nehéz sorsú gyermek karácsonyát szebbé, édesebbé tegyék.
Az ITK cégcsoport a hátrányos helyzetű gyerekeknek készülő csomagokhoz csokimikulásokkal járult hozzá.
A cég felajánlását november 29-én, hétfőn vette át a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének elnöke, Buzás Lajos Bittmann Tibortól, a Cégcsoport humánpolitikai vezérigazgató-helyettesétől.

A csokigyűjtő akció zárórendezvényét december 16-án a Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban rendezik meg. 1500 nehéz sorsú gyermeket hívnak meg az eseményre, akik ekkor kapják meg a csomagokat. Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, zenés műsorral, sztárvendégekkel igyekeznek a szervezők mosolyt csalni a meghívott gyermekek arcára, akik a mikulással is találkozhatnak.

A 2002-ben alapított ITK Holding Zrt. mára nyolc leányvállalattal rendelkező cégcsoporttá nőtte ki magát, amely vállalkozásain keresztül számos szektorban van jelen. A vállalat közlekedés integrátori és operátori tevékenységével az ország több településén jelen van, így például Budapesten, Debrecenben, Kecskeméten, Székesfehérváron és Esztergom térségében. A budapesti székhelyű cégcsoport járműtervezéssel, járműfejlesztéssel és járműgyártással foglalkozó leányvállalatának telephelye Debrecenben található. Ezenkívül az infokommunikáció, az energetika, az ingatlanmenedzsment és a városfejlesztés területén is a piac meghatározó szereplőjévé váltak.