Triatlonverseny miatt lezárják a 710-es utat vasárnap a Balatonnál

Helyi hírek

Triatlonverseny miatt lezárják a 710-es főutat a Balatonnál vasárnap reggel 7 órától várhatóan 18 óráig – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

Azt írták: a verseny miatt a 710-es főúton a balatonfőkajári elágazó és Balatonfűzfő között nem lehet majd közlekedni. A gépjárműforgalmat a 71-es főút felé terelik, ahol időszakos torlódás várható.

Alternatív útvonalként az északi partra a Balatonfőkajár, Csajág, Küngös, Berhida, Vilonya, Királyszentistván és Litér közötti útszakaszt javasolták, Balatonalmádi és a főváros közt pedig a 8-as főút felé érdemes kerülni – tették hozzá.

Közölték: a verseny idején vasárnap nem lehet közlekedni a Balatonfűzfőt és Balatonkenesét összekötő 7213-as úton sem, emellett részleges útlezárás lesz érvényben Balatonkenese belterületén is több utcában.

A rendőrség tájékoztatása szerint Papkeszit az útlezárások miatt a 710-es főút balatonfőkajári elágazója felől Balatonfőkajáron, Csajágon, Küngösön és Berhidán át, a 8-as főút irányából pedig Királyszentistván és Vilonya felől lehet csak megközelíteni.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük