“Isten, haza, szeretet” – a “gyermekek védelme érdekében” tartottak demonstrációt Debrecenben

Helyi hírek

Debreceni civilek tartottak békés tüntetést az Ady parkban “a hagyományos családi értékek és a gyermekek védelme érdekében”.

A szervezők a kormány által nemrég hozott  “gyermekvédelmi” (a pedofíliát a homoszexualitással összemosó) törvény mellett álltak ki. Úgy vélik, a vasárnap Kövér László által is hangoztatott nemi elbizonytalanítás (az Országgyűlés elnöke lassan már azt sem tudja, fiú-e vagy lány) a magyar gyerekeket is veszélyezteti. Ráadásul ez Isten akarata ellen való.

Az eseményen részt vett Pósán László fideszes képviselő is, tőle kölcsönöztük a fotót, köszönjük.

Mi ez a “gyermekvédelmi törvény”?

A törvény gyakorlatilag egy szintre hozza a homoszexalitást a pedofíliával. Utóbbi súlyos bűncselekmény, és a kettőnek semmi köze egymáshoz. Jó ürügy arra, hogy az ország hergelhető részét egy kisebbség ellen uszítsa. Használható továbbá ballibsizésre, brüsszelezésre, sorosozásra.

A Magyar Közlönyben közzétett rendelet szerint óvoda, iskola közelében nem lehet árusítani, nem lehet az üzlet kirakatába tenni, és a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásban lehet árulni minden olyan gyermekeknek szóló terméket, amely a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a homoszexualitást népszerűsíti, illetve a szexualitást öncélúan ábrázolja.
A jogszabály 30 nap múlva lép életbe és betartását a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzi majd.

A törvénycsomagot június 15-én fogadta el az Országgyűlés, a kormány szerint ez “több oldalról is gátat szab” a pedofil bűncselekményeknek. Szigorúbb lett a pedofil bűncselekmények büntetése, szigorúbbak lettek az elévülés és a feltételes szabadlábra helyezés szabályai, kibővült a pedofil bűnelkövetőkre vonatkozó foglalkoztatási tilalom.

A törvénycsomag emellett az óvodai, iskolai szexuális felvilágosítás szabályozásán is változtatott, mert – mint fogalmaztak – “Brüsszel és a hazai balliberális szervezetek” azt szeretnék, hogy Magyarország is engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba. A törvény ezért előírja, hogy az iskolai felvilágosítás nem irányulhat a nemváltoztatás, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. A szigorításoknak része az is, hogy tilos olyan reklámot, valamint pornográf tartalmat 18 éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg – ismertette a KTK.

A törvénycsomag elfogadása óta “intenzív támadást indítottak Magyarország ellen a nemzetközi, brüsszeli és a hazai balliberális szervezetek” – írták, hozzátéve: “a kormány álláspontja változatlan, kizárólag a magyar szülők joga a gyermekeik szexuális nevelése, ezért a most zajló nemzeti konzultációban és népszavazáson is kikéri a magyar emberek véleményét a kérdésben”.