Ismert debreceni politikus akart vizet fakasztani a Tócóvölgyben

Helyi hírek

Újra munkásokat és mozgó munkagépeket látni a Tócóvölgyben. Folytatódnak a másfél hónapja tetszhalott állapotban lévő munkálatok a területen. Erről Pósán László, országgyűlési képviselő is megemlékezik közösségi bejegyzésében, melyre a korábbi felháborodás nyújtott apropót.

Ahogy arrról már beszámoltunk a Momentumos Mándi László előtte-utána montázzsal szemléltette, mennyire nem vátozik semmi a Tócóvölgyben. Rendezetlen, koszos, építési törmelékekkel és építőanyagokkal telerakott terek vették el a helyet a lakosoktól, miközben a munka nem haladt sehová.

Pósán László, Fideszes parlamenti képviselő sem tudta tovább tűrni a helyzetet és a helyiek megnyugtatására a helyszínről számolt be az építkezés jelenlegi állásáról. A szemle során a frissen telepített ivókutat is tesztelte, de sajnos nem derült ki, hogy sikerült-e vizet fakasztania.

A beszámolóból kiderült, hogy a kivitelező  lassan lendült bele a munkába, de mostmár számos játékelem a helyére került és készül a térburkolat is a Tócóvölgyben. Így lassan kirajzolódik a majdani állapot is.

Akik a kősbbiekben problémát tapasztalnak a kivételezéssel kapcsolatban, keressenek nyugodtan – fogalmazott a képviselő.

Előzmények :

“Hetek óta nem mozdulnak a tócóvölgyi építkezések” – fotóval demonstrálja az ellenzéki képviselő

Konzultációt indított a Momentum a tócóvölgyi szabadidőparkról

Megújul, kizöldül, térköveződik a Tócóvölgy – látványtervek

Extrém Sportpark épül a Tócóvölgyben