Tűz volt egy szeméttelepen Cegléd külterületén

Helyi hírek

Tűz ütött ki egy szeméttelepen, ahol nagy mennyiségű kommunális hulladék égett vasárnap este, villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Hévízgyörkön, vízelvezető árokban sodródott egy autó Csobánka közelében, két körbála és a körülötte lévő tarló égett Tóalmáson.

Vasárnap kora reggel villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Hévízgyörkön, az Ady Endre utca és a Szent Erzsébet utca kereszteződésében. A balesethez az aszódi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Vasárnap este vízelvezető árokba sodródott, és az oldalára borult egy személyautó a 1111-es úton, Csobánka közelében. A balesethez a pomázi önkormányzati tűzoltók vonultak ki. Az egység a kerekeire állította, majd áramtalanította a gépkocsit.

A tóalmási önkéntes, és nagykátai hivatásos tűzoltók vonultak vasárnap kora este Tóalmásra az Ady Endre utcába ahol két körbála, illetve kétszáz négyzetméteren a learatott tarló égett. A tüzet rövid időn belül sikerült megfékezni, személyi sérülés nem történt.

Tűz ütött ki egy szeméttelepen, Cegléd külterületén vasárnap este, ahol nagy mennyiségű kommunális hulladék égett mintegy háromszáz négyzetméteren. A ceglédi és nagykátai hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre és öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Munkájukat két munkagép is segítette, amellyel átforgatták, majd földdel takarták le a tűzzel érintett területet, a visszagyulladás megakadályozása érdekében.

(fotó: Cegléd HTP)