Tűzoltóautó

Balesethez és tűzesetekhez riasztották a megye tűzoltóit a hétvégén

Helyi hírek

Pénteken délután Szegeden az Állomás utcában ingatlan, valamint összehordott szemét égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Forráskút és Zsombó között az 5405. számú út 52. kilométerszelvényében személygépkocsi őzzel ütközött, majd fának csapódott és árokba sodródott. A műszaki mentéshez a kisteleki, a szegedi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépjárművet. A balesetben egy személy megsérült.

Egy hódmezővásárhelyi, Kohán utcai lakáshoz riasztották a város tűzoltóit péntek este. Az ott élő asszony elesett, önerejéből nem tudott ajtót nyitni. A kiérkező egység az ajtó befeszítésével jutott be a harmadik emeleti lakásba. A beavatkozásnak köszönhetően a mentők megkezdhették a sérült ellátását.

Szombaton Algyő közelében 50 négyzetméter területen száraz fű, avar égett, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltottak el.