Tűzoltóautó

Fákat döntöt a szombati vihar Hajdú-Biharban

Helyi hírek

Volt dolguk a tűzoltóknak.

Lehasadt egy faág szombaton délelőtt Debrecenben, a Rózsahegy utcában. a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel, dugólétra segítségével távolították el a faágat.

Tegnap délután is lehasadt faágak és kidőlt fák adtak munkát a megye tűzoltóinak. Így Debrecenben, a Legányi, Budai Ézsaiás, Vág utcában, és a Tócóskert téren kellett a debreceni hivatásos tűzoltóknak motoros láncfűrésszel beavatkozniuk.

Egyeken a Deák Ferenc utcában tört ketté egy fa, de a Főtéren is zúgtak az egyeki önkormányzati tűzoltók láncfűrészei. A vasúti közlekedést pedig egy vasúti sínekre hajló fa nehezítette Ohat Pusztakócs vasútállomás közelében. Az egyeki önkormányzati tűzoltók itt is megszüntették az akadályt.

Berettyóújfaluban a Herpály utcában, Bihardancsházán pedig a Petőfi Sándor utcában dőlt ki egy fa, itt a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók Balmazújvároson a Debreceni utcában, valamint a 3405-ös számú főút mellett avatkoztak be úttestre dőlt fák miatt.

A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a Keleti főcsatorna közelében, Püspökladányban pedig a Keleti soron kellett motoros láncfűrésszel beavatkozni. Kokad és Álmosd között egy fa dőlt az úttestre, amit a létavértesi önkormányzati tűzoltók eltávolítottak láncfűrész segítségével

Kigyulladt egy páraelszívó Berettyóújfaluban a Bessenyei lakótelep egyik lakásában tegnap késő délután. Az ott tartózkodók a lángokat azonnal eloltották. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átszellőztették az épületet. Személyi sérülés nem történt.