Kiránduló került bajba és kisebb tüzek gyulladtak Veszprémben

Helyi hírek

Badacsonytomaj tűzoltói kirándulónak segítettek, a balatonfüredi tűzoltók kisebb szabadtéri tüzeket oltottak, Ajkán úttestre dőlt fa miatt kellett beavatkozni.

Badacsonytomaj közelében egy kirándulóúton megsérült egy turista. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók a sérültet hordágyon juttatták el a mentőautóig. A kirándulót a mentőszolgálat kórházba szállította.

Húsz négyzetméteren égett a száraz fű és elszáradt levelek Tihanyban, a Halász utcában. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Nem sérült meg senki.

Ajkán, a Korányi Frigyes utcában egy nyárfa dőlt az úttestre, a forgalmat akadályozta. Az ajkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel feldarabolták a fát és letakarították az úttestet. (Fotók: Balatonfüred ÖTP)

A balatonfüredi Csók utcában egy ház előtt elhelyezett zsákban összegyűjtött kerti hulladék égett. A helyi önkormányzati tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották az izzó növényi nyesedéket. Személyi sérülés az eset során nem történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük