Égett a tető Gáborján főutcájában

Helyi hírek

Egy melléképület tetőszerkezete égett Gáborjánban, a Fő utcában hétfő hajnalban. A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – írja a megyei katasztrófavédelem.

Egy nagy méretű fa ága lehasadt, a gyalogos illetve közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúnánáson, a Baross utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

Két melléképület égett teljes terjedelmében Debrecenben, a Homoktövis utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották le a tüzet.

 

Tegnap délután egy autó egy lámpaoszlopnak ütközött a debreceni Füredi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet.

 

Bozótos égett Hajdúböszörmény-Pród külterületén, A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

 

Késő délután Nádudvaron, az Elepi úton nyolcszáz méter hosszan égett az avar és gaz. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.