Új településeken érhető el a DIGI mobil – hamarosan vége a jó világnak

Helyi hírek Ország

Újabb 24, többek között alföldi és Balaton környéki településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI, az így októbertől már több mint 650 településen elérhető a magyarországi lakosság 70 százaléka számára. A tesztidőszak az idei év végéig szól, január 1-től pedig bevezetik az első havidíjas tarifacsomagokat közölte a szolgáltató az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a DIGI Kft. 2019 májusában vezette be saját hálózatában a mobilszolgáltatást, amelyet azóta is folyamatosan bővít. Az új települések Hernádszurdok, Végegyháza, Pusztamonostor, Vámosgyörk, Kaposszekcső, Botykapeterd, Beleg, Hidasnémeti, Liget, Zánka, Palotás, Pánd, Vezseny, Gátér, Ludas, Dunaharaszti, Detk, Sellye, Kőröshegy, Zamárdi, Nagykőrös, Kismaros, Abaliget.

A vállalat honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy melyik területeken elérhető a mobilszolgáltatás.

Az MTI érdeklődésére közölték: a korábbi, már meglévő DIGI és Invitel ügyfelek számára a tesztidőszak az idei év végéig szól, január 1-től pedig bevezetik az első havidíjas tarifacsomagokat.

Év végéig ingyenes marad a DIGI Mobil

A frekvenciabővítéssel kapcsolatban továbbra is az a vállalat álláspontja, hogy meghatározó távközlési piaci szereplőként – ahogyan azt a vezetékes szolgáltatás kiépítésében és működtetésében bizonyította, tudjon minél szélesebb körben mobilszolgáltatást is nyújtani, azaz, kapjon lehetőséget újabb frekvenciák megszerzésére – írták.

(MTI)
Fotó: Róka László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.