Útépítési munkálatok kezdődnek a Vágóhíd utcán

Helyi hírek

A debreceni Vágóhíd utcának a Wesselényi utca felől a vasúti felüljáróra felhajtó sávjának aszfaltmarási munkáit 2017. november 18-án – szombaton – délelőtt, aszfaltozási munkáit pedig 2017. november 19-én – vasárnap – 7.00 és 17.00 óra között végzi a kivitelező. A megjelölt időszakokban a Vágóhíd utcára a Wesselényi utcai csomópont irányából csak a közösségi közlekedési és a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak be – tehát a Hajnal utca irányából érkező forgalom elől zárva lesz a balra kanyarodó sáv és tiltott lesz a Nagyállomás felől érkezve a jobbra kanyarodás. A Szent-Anna utca (Attila tér) irányából nem lehet egyenesen áthaladni – kivéve a közösségi közlekedési és a megkülönböztető jelzést használó járműveket.

Amennyiben az esetleg kialakuló forgalmi torlódás azt indokolni fogja, a kivitelező kérni fogja a Magyar Közút Zrt. diszpécserszolgálatától a csomópontban a jelzőlámpa kikapcsolását, valamint értesíteni fogja a Debreceni Rendőrkapitányság ügyeletét is.

Kikapcsolják a lámpákat a Széchenyi utca környékén

A debreceni belvárosi egyirányúsításhoz kapcsolódóan a Széchenyi utca és a Nyugati utca, valamint a Széchenyi utca és a Szepességi utca csomópontjaiban a forgalomirányító jelzőlámpák átépítési munkái miatt, 2017. november 20-án – hétfőn – előreláthatólag 7.00 és 14.00 óra között a jelzőlámpák nem fognak üzemelni.

A debreceni polgármesteri hivatal kéri az említett helyszíneken járó gépjárművezetőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett közúti jelzőtáblák, illetve a forgalomirányítók jelzéseinek megfelelően közlekedjenek!