Díszkivilágítás Debrecenben

Gyorsan megtisztították Debrecen utcáit a szilveszteri bulik után

Helyi hírek

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a szilveszteri éjszaka után mennyi szemetet szedtek össze az AKSD munkatársai a debreceni utcákról, és ez mennyiben tért el az átlagos hétvége mennyiségétől.Kérdésünkre Domokos Csilla, a cég HR és PR vezetője válaszolt, és elmondta, Debrecen főtere és a környező területek az Újév 1. napján 11 óra után már tisztán várta az első járókelőket.

21 munkatársunk hajnali fél 6-kor kezdte el a takarítást és 5 óra leforgása alatt elvégezte a munkát. A 300 db kihelyezett kordon összeszedését követően a kollégáink kézi erővel, illetve speciális seprőgéppel, valamint 5 platós szállító járművel dolgoztak azon, hogy visszaállítsák az eredeti állapotokat.

40 m3 hulladékot takarítottunk fel, ami túlnyomó részben italos üvegekből, pezsgős palackokból, műanyag poharakból, tányérokból, ételmaradékból, konfettiből, tűzijáték maradványokból állt.

Szerencsére arról számolhatunk be, hogy károkozás nem történt a felfokozott hangulat ellenére sem, a köztéri virágágyások, és a padok épek maradtak

– tájékoztatott Domokos Csilla.