A legjobb projektmenedzsment szoftverek

Gazdaság

Mi az a projektmenedzser szoftver?

Projektmenedzsment szoftverek segítik a projektmenedzsereket, hogy jobban kezeljék a szoftvereket. Projektmenedzsment szoftverek helyileg telepíthetők, de számos új eszköz online érhető el. Különböző diagramokhoz és jelentésekhez kínálnak funkciókat, dokumentumokat osztanak meg, erőforrásokat helyeznek át, feladatokat kezelnek, projekteket terveznek és csapatokkal kommunikálnak. Gyakran projektmenedzsment szoftver további portfolió menedzsment eszközöket vagy program menedzsment eszközöket foglal magában. Elvileg nem mindegy, milyen iparágról vagy területről van szó, a jó projektmenedzsment szoftver valójában mindig fontos. Legyen szó marketingről, terméktervezésről vagy akár olyan online kaszinókról, mint a Vulkán kaszinó online, semmi sem működik jól egy csapatban megfelelő szoftver nélkül.

Az alábbiakban néhány legjobb projektmenedzsment eszközt írunk le. Ebben a cikkben szoftverek széles spektrumát mutatjuk be beleértve a komplexitást, ármozgásokat és különböző eszközöket.

Monday.com

A monday.com egy nagyszerű projektmenedzsment szoftver. A felhasználók például feltölthetnek vagy csatolhatnak fájlokat, megjegyzéseket tehetnek közzé. Tovább egy nagyszerű projektjelentési felülettel rendelkezik, ami több felületről gyűjt adatokat, lehetővé téve a folyamat követését. A monday.com nem sok eszközt biztosít, de használhatja a monday.com-ot arra, hogy kövesse a folyamatokat. Összességében egy nagy testreszabott eszköz, ami lehetővé teszi Önnek, hogy bármilyen módszer szerint működjön. Továbbá néhány nagyon hasznos eszközt talál a folyamat automatizálásához.

ClickUp

A ClickUp egy projektmenedzsment szoftver eszköz, ami lehetővé teszi, hogy a csapatának projektjeit egy platformon egyesítse. Felhasználók projekteket terveznek, feladatokat hajtanak végre és erőforrásokat kezelnek egy központosított munkaállomáson. Ezen kívül csapat tagokkal és vendégekkel dolgoznak együtt.

ClickUp továbbá tartalmaz olyan elemeket, amelyek a Wikipedia dokumentumok létrehozásával, megosztásával és szerkesztésével kapcsolatos. A felhasználók kommentálhatják a dokumentumokat és feladatokat, megjegyzéseket fűzhetnek és társaloghatnak más csapattagokkal. A jelentett funkciók egyénre szabott felületeket tartalmaznak, valamint hat beépített jelentési típust. A ClickUp olyan beépített elemeket tartalmaz, mint a Slack, G Suite és a Dropbox. A ClickUp egy robusztus és további elsődleges funkciókat tartalmaz. A korlátlan terv 5 $-nál kezdődik, és további funkciókat biztosít.

Wrike

A Wrike egy díjnyertes projektmenedzsment szoftver, amely több mint öttagú csapatnak felel meg, mert a szoftver korlátlan számú felhasználónak felel meg. Az eszköz nagymértékben konfigurálható és lehetővé teszi a felhasználónak, hogy munkafolyamatokat, jelentéseket és formanyomtatványokat igényeljen. A Wrike egyszerű felülete lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a Kanban adattáblák között váltson át, lehetővé téve a prioritásai közötti vizualizálást. A Wrike rendelkezik feladatlistával, munkafolyamatokat osszon meg, és valós idejű kommunikációt folytasson. A felhasználók betekintést nyerhetnek a projektjeikbe, erőforrás. A Wrike egy interaktív segélyközponttal rendelkezik, ami videókat, kezdőknek szóló útmutatásokat és egyéb anyagokat tartalmaz.

A Wrike több mint 400 beépített natív integrációkat tartalmaz beleértve a legnépszerűbb projektmenedzsment szoftvereket a Microsoft-tól, Google-tól, és Dropbox-tól, valamint a Salesforce és a Marketo-tól eladási és marketing szoftvereket. Az árak 9.8 $-nál kezdődnek felhasználóként havonta. Négy különböző árfolyamfolyam érhető el beleértve az ingyenes verziót.

Kintone

A Kintone egy projektmenedzsment platform, ami lehetővé teszi, hogy projektmenedzserek kövessék, és áttekintsék a feladataikat bármilyen adott projekt munkafolyamat esetén, függetlenül attól, hogy az mennyire bonyolult.

Ez a nagyon testreszabott platform a felhasználóknak biztosítja az erőforrást, hogy egyénre szabott projektmenedzseri feladatokat lássanak el. A felhasználók megtervezhetik a szükséges munkafolyamatokat és könnyen áttekinthetik az ezzel összefüggő feladatokat.

A Kintone egyénre szabható funkciói biztosítják a lehetőséget, hogy automata emlékeztetőket hozzanak létre, feladatokat vagy projekteket szűrjenek ki a csapattagok. Ezenkívül megnézheti, szerkesztheti és frissítheti a munkafolyamatot a platform mobil vagy asztali alkalmazásáról, így az áttekintés nem áll le, ha elhagyja az asztalt.

Clarizen

A Clarizen egy vállalati szintű professzionális szolgáltatás, amely automata szoftver megoldásokat kínál, lehetővé téve, hogy felgyorsítsa az üzleti tevékenységét, tartalmát, és hogy a munkafolyamat szorosan menjen együtt. A Clarizen arra fókuszál, hogy a projektek gyorsabban menjenek végbe és időt takarítson meg. A Clarizen egy nagyszerű projektmenedzsment eszköz, ha nagyon sok ismétlődő projektet kell elvégezni, mert az automatizálás meglehetősen rugalmas és erőteljes. A projekt munkafolyamat során, hozzon létre és tervezzen meg különböző eszközöket. Ezen kívül projekt és portfólió optimalizálást is biztosít, így könnyen és gyorsan tudja az üzleti céljait elérni.

Forecast

A Forecast egy mindent magába foglaló platform az erőforrások és projektek kezeléséhez, amit több mint 40 országban használnak világszerte ügynökségek és tanácsadó vállalatok. Mindenféle eszközzel fel van ruházva, ami az ajánlatkéréstől a számlázásig szükséges. Ezen kívül intelligens automatizálási folyamatokat kínál, hogy előre jelezze a szállítási időket, a kapacitás igényeket és minél hatékonyabb legyen.

Awork

Az Awork egy projektmenedzsment szoftver egy intuitív felülettel, ami lehetővé teszi kreatív csapatoknak és projektcsapatoknak, hogy gyorsan adaptálódjanak a napi munkafolyamatokhoz. Az Awork projekteket szervez, és napi feladatokat hajt végre, erőforrásokat biztosít, és a csapattagokkal együttműködik. Például a csapatok megtervezhetik az összes ügyfél ütemtervét a projekt templátok alapján, majd hozzárendelhetik a csapatot az elérhetőségük alapján, és azonnal elkezdhetik a mindennapos feladatokat.