Nyílt napok az egyetemen

Egyetem

Az Állam- és Jogtudományi, a Műszaki valamint a Gyermeknevelési és Felnőttképzési kar kínálatával ismerkedhetnek meg a héten a középiskolások.

A jog világa iránt érdeklődő fiatalokat január 14-én, szerdán 14 órakor várják a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán.  A rendezvényen a dékáni köszöntő után a kar képzéseiről, a felvételi eljárás menetrendjéről, valamint a hallgatói életről tartanak előadásokat a Kassai úti campuson (TEOKJ épület I. előadó).

A Debreceni Egyetem Műszaki Kara laborlátogatásokkal, előadásokkal és játékokkal készül január 15-ei nyílt napjára az Ótemető utcai campuson. A rendezvényen a műszaki menedzser, az építőmérnöki, a környezetmérnöki, a gépészmérnöki és a mechatronikai mérnöki képzésekről szerezhetnek ismereteket a jövő szakemberei az oktatóktól és a jelenlegi hallgatóktól. A részletes program ide kattintva megtekinthető.

Január 16-án, pénteken 9 órakor pedig a Gyermeknevelési és Felnőttképzési kar tart nyílt napot az óvoda- és szociálpedagógia, a csecsemő- és gyermeknevelés, valamint a társadalomtudományok iránt érdeklődő középiskolások számára. A hajdúböszörményi rendezvényen az egyes szakok bemutatkozásán túl az Erasmus programról és a Hallgatói Önkormányzat munkájáról is részletes információkat kaphatnak a pályaválasztás előtt álló fiatalok. A részletes program ide kattintva megtekinthető.

unideb.hu