Varga Viktor

Varga Viktor szívesen megverné Majkát és Győzikét is

Bulvár

Varga Viktor is részt vesz az idei Sztárboxban. Hogy kivel lép a ringbe, még nem tudni, mindenesetre elmondta, kiket verne meg szívesen.

Az énekes a Bochkor című rádióműsor érdeklődésére árulta el, hogy nem nagyon kellett őt győzködni, hogy részt vegyen a műsorban, mert a sport fontos része az életének, az újdonságokat pedig mindig szereti.

Meg akarom mutatni az országnak, hogy egy ilyen kis nyikhaj szúnyogcsődőr is képes arra, hogy szétverje a fejét az embereknek, hogyha kell, és nem dühből, hanem sportból

– fogalmazott Varga Viktor az adásban, szavait a 24.hu írta meg. Az énekes szerint nagyon király, hogy az emberek szívesen nézik, ahogy a celebek szétverik egymást, szerinte minden ember megverne egy hírességet, ha tehetné. Azt is elárulta, ő kiknek húzna be szívesen egyet.

Ha mondjuk ott lenne Majka, akkor nagyon örültem volna. Őt szívesen megverném egyszer. Győzikét mindenki megverné, de hát ő valószínűleg nem állna egy ilyenbe bele

– mondta Varga Viktor, aki gőzerővel készül a Sztárboxra, ahol idén előszőr férfi könnyűsúly kategóriában is ringbe szállnak a celebek, rajta kívül még Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta László színész, Sárközi Ákos séf és Varga Ádám színész.

Hogy pontosan mikor indul a Sztárbox, egyelőre nem tudni, az RTL annyit közölt, hogy hamarosan.