Megasztár

Ők lesznek az új Megasztár zsűritagjai

Bulvár

Hétfő este bejelentette a TV2, hogy ki az az öt híresség, akik a visszatérő Megasztár című produkció zsűritagjai lesznek.

A Megasztár 7 zsűrijében helyet foglalnak: Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi.

Mint ismert, Caramel és Rúzsa Magdi maguk is a TV2 tehetségkutatójának nyerteseként indították zenei karrierjüket, majd’ 20 évvel ezelőtt. A csatorna azt írja, a zsűritagok „a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan teltházas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során” – írja a 24.hu.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, arra törekedtek, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessék egy asztalhoz.

Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van

– nyilatkozta.

A Megasztár 7 válogatói már zajlanak, a műsort ősszel tűzi képernyőjére a TV2. A tehetségkutató győztese 40 millió forintot, egy Los Angeles-i dalfelvételt és egy videóklipet nyer.