Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Papp Máté Bence szerint Tóth Gabi mellette tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét

Bulvár

Közel egy éve, hogy fény derült Tóth Gabi és a Fricska táncosa, Papp Máté Bence kapcsolatára. A szerelmesek most elmondták, a közös értékeik hozták össze őket.

Az énekesnő a hot! magazinnak ecsetelte, hogy egyre jobban érezték, hogy szorosan kapcsolódnak egymás értékrendjéhez, ahhoz, ahogy a világot látják. Bármennyire is akarták, akkori párkapcsolataik nem működtek, és miután lezárták a múltat, akkor kezdtek el igazán ismerkedni egymással.

Amin keresztülmentünk, az sok feszültséget okozott. Voltak súrlódások a kapcsolatunkban, de pont azt beszéltük, hogy ha ezt túléltük, mindent túl fogunk

– mondta a lapnak Tóth Gabi, szavait a Blikk írta meg. Rengetegen bántották őket, ami meg is viselte a kapcsolatukat, de a jövőt együtt látták.

Volt, amikor úgy éreztük, átment rajtunk egy úthenger, de ezek nem a kettősünkből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai. Ha van rajtam kalap, ha nincs, tök mindegy. Akit frusztrál, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát. A legyek mindig a sz*rra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk

– ecsetelte Gabi. Máténak is nagyon fáj, ahogy Gabival bánnak az emberek. Úgy véli, tudja, miből erednek ezek a támadások: szerinte az énekesnőt azért “kövezik meg”, mert kifelé családi idillt mutatott, amit a rajta lévő nyomás miatt tett pusztán.

Az is furcsa, amikor azt olvasom, hogy Gabi milyen konzervatív, azok pedig nem válhatnak el. A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom. A szüleim és én is azt az erkölcsi normát képviseljük, amiben Gabi is hisz

– mondta Papp Máté Bence. Az énekesnő és a táncos lassan egy éve alkotnak egy párt, mint mondták, senkit nem akartak bántani, ők csak bátran mertek élni.