Szilágyi Liliána

Takarítóként dolgozik Mexikóban Szilágyi Liliána

Bulvár

Szilágyi Liliána szeretné maga mögött hagyni a múltját, Magyarországtól 9500 kilométerre költözött.

Az egykori Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő 2021 végén állt a nyilvánosság elé és árulta el, hogy édesapja, az egykori olimpikon és ügyvéd Szilágyi Zoltán lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt. Apja két feljelentést is tett ellene becsületsértés, illetve becsületsértés és kegyeletsértés miatt. Utóbbit azért, mert Liliána azt mondta, édesapja többször bántalmazta nagyapját, Gyarmati Dezsőt is. Ezeket a tárgyalásokat addig felfüggesztették, ameddig a rendőrség vizsgálta Liliána kijelenté­seit, de a nyomozást decemberben – elévülésre hivatkozva – befejezték, így folytatódhattak az édesapa által indított perek – emlékeztet a Blikk.

Az egyik ügyben azonban nem jelent meg a tárgyaláson Szilágyi Zoltán, a másikban pedig ő maga ejtette a vádat, így abban az esetben is megszűnt az eljárás.

Szilágyi Liliána igyekszik mindent maga mögött tudni, visszavonult és elhagyta az országot. Jelenleg Mexikóban, Magyarországtól 9500 km-re él, barátai pedig azt is elárulták: szállodában dolgozik takarítóként, de Instagram-oldala szerint modellkedik és jógaoktatóként is dolgozik. Egyik követője is megkérdezte tőle, mit dolgozik Mexikóban, neki azt felelte: narancsokat facsar.