Vasvári Vivien: “Én hiszek neked és kiállok melletted, Varga Judit!”

Bulvár

Az influenszer csodálattal hallgatta az interjút, amit Hajdú Péternek adott Varga Judit, és úgy érezte, ki kell állnia a volt igazságügyi miniszter mellett.

Varga Judit szerda este adott interjút Hajdú Péternek a Frizbi TV-ben, mert szerette volna, ha meghallgatják a másik oldalt is. Mint elmesélte, borzasztó és félelemmel teli volt a házasságuk, állítása szerint Magyar Péter volt, hogy bezárt őt egy szobába, de egy olyan esetet is felidézett, amikor volt férje késsel a kezében mászkált a házban.

Varga Judit kétszer is majdnem elsírta magát a Frizbiben, csak épp a lényegről nem beszéltek

A beszélgetést Vasvári Vivien is figyelemmel követte, az elhangzottakra az Instagram-oldalán reflektált – írja a 24.hu. A divatmodell, influenszer, háromgyermekes édesanya megrendülten hallgatta Varga Judit szavait. Mint írja, személyesen is érintett volt hasonló bántalmazó kapcsolatokban és tudja, “mennyire nehéz és milyen bátor dolog ebből kiszállni és erről nyíltan beszélni”.

Megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal néztem végig a ma este közzétett interjút. Hiszem, hogy mi nők bármire képesek vagyunk! Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat! Én hiszek neked és kiállok melletted, Varga Judit!

– írta Vasvári Vivien.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bodnár Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés