The Voice coachok

Elindult a The Voice

Bulvár

Szombat este startolt az RTL nagy dobása, a The Voice című zenei tehetségkutató. Idén az X-Faktor helyett ezzel kívánja  szórakoztatni a tévénézőket a csatorna.

A coachok, Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel egy közös produkcióval indították az adást, majd 10 előadót hallgattak meg székeikkel hátat fordítva nekik. Az első versenyző egy 14 éves fiatal srác, Dani János volt, aki a Piramis Szállj fel magasra című dalával nyűgözte le az ítészeket olyannyira, hogy mindannyian gombot nyomtak és harcba szálltak érte.

Már az első adás is tele volt kivételes tehetségekkel, a coachok pedig próbálták meggyőzni őket, miért lenne jó választás a versenyzők részéről, ha éppen őket választanák. Az egyikük, Homoki Gábor hegedűkísérettel adta elő Manuel és Azariah Toxic című dalát. Manuelt is teljesen lenyűgözte a – mint kiderült – Zeneakadémiát végzett művész előadása, de ő végül Miklósa Erikát választotta, aki azóta lett kegyvesztett a köztévénél, hogy elvállalta a coach szerepét az RTL-nél.

Curtis többször is “megsértődött”, nem értette azokat a fiatalokat, akik helyette inkább Manuelhez szerettek volna kerülni. Így volt ez például Deák Rebeka esetén is. A rapper bevallotta, hogy értetlenül áll minden olyan tehetség előtt, aki annak ellenére sem őt választja, hogy megfordul a székkel – írja az rtl.hu. Curtis szerint ez olyan, mint amikor adnak egy százmilliós sportkocsit, meg egy szekeret, és valaki inkább fölül a szekérre.