Opitz Barbi

Késsel a kezében üvöltözött Opitz Barbival az édesanyja

Bulvár

Nem csitulnak a kedélyek a szabolcsi énekesnő és szerelme körül. Most Opitz Barbi édesanyja balhézott velük valamiért.

Korábban rendőrségi ügybe is keveredett Opitz Barbi a párja, Albert miatt, akitől a családja és a barátai is nagyon féltik az énekesnőt. Barbi azonban kitart mások szerint erőszakos szerelme mellett, még akkor is, ha a szülei ezzel nem értenek egyet. Annyira nem, hogy Barbi édesapja korábban már meg is fenyegette Albertet, az édesanyja pedig múlt vasárnap rontott be a lánya albérletébe, ahol azonnal ordítozni is kezdett a fiatalokkal. Hogy miért, azt egyelőre nem tudni.

A Borsnak az egyik lakó mondta el, hogy egy “csinos, vérmes barna lőt” láttak, akiről kiderült, Barbi édesanyja. Hogy mit üvöltözött a lányának, azt nem értették pontosan, de annyira kiabált, hogy még ők is összerezzentek és attól féltek, nagyon nagy baj lesz, mert egy kés is előkerült.

Az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni… Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert – bár nem vagyok benne biztos – de szerintem egy kést láttam az anyukánál

– mondta az egyik szemtanú, aki megerősítette, hogy a kést nem használta az édesanya, csak a kezében volt. A gyors balhé után Barbi édesanyja elrohant, a rendőrök azután érkeztek ki a 7. kerületi helyszínre, amikor ő már nem volt ott.

Az ügynek biztosan lesz folytatása, mert a lap megkeresésére a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitánysága elmondta, eljárást indítottak egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt.