Berki Mazsi és Krisztián

Berki Mazsi elhunyt férjéről: “Lehetne siránkozni, de felesleges”

Bulvár

Épp ma egy éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legismertebb médiaszemélyisége: Berki Krisztián. Özvegye mesélt arról, hogy érzi most magát.

Mazsi a Borsnak mondta el, hogy nehéz időszak ez a számára, a kislánya tartja benne a lelket, miatta gyűjt minden nap erőt, mert még mindig nagyon hullámzó a hangulata, hol jól van, hol kevésbé. De úgy érzi, nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzen.

Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam

 – nyilatkozta Berki Mazsi, akiben félelem van most az évforduló kapcsán. Megtalálta már azonban azokat a fegyvereket, amiket akkor kell bevetnie, amikor eluralkodnak rajta a negatív gondolatok. A sporttal, a jógával és a barátnőivel töltött idő szokott segíteni neki, ők azok, akik mindig erősítik őt.

Bár alapvetően pozitív ember, hajlamos saját magát lehúzni, különösen jellemző ez rá az elmúlt egy évben. Új életet kezdett azonban Székesfehérváron, a költözés óta pedig sokkal jobban érzi magát lelkileg.