The Voice coachok

Ők lesznek a The Voice zsűritagjai

Bulvár

Korábban már lehetett sejteni ezt-azt, mostanra azonban már biztos: Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel lesznek az RTL The Voice című műsorának zsűritagjai, pontosabban coachai.

A Kossuth-díjas énekesnő, Miklósa Erika a Milánói Scalától a New York-i Metropolitanig a világ leghíresebb színpadain énekelt már. A Junior Príma díjas színésznő, Trokán Nóra filmekben és magyar sorozatokban egyaránt szerepel, de musicalekben is főszerepeket játszik és koncertezni is jár. A többszörös arany- és platinalemezes Curtis ma már önállóan koncertezik, miután szakított Majkával. Manuel pedig a fiatalok nagy kedvence, négy évvel ezelőtt az X-Faktorban ismerhették őt meg a nézők, ma már négyszeres platina lemez tulajdonosa.

Ők négyen keresik majd csapatuk kiváló hangú énekeseit a The Voice-ban, ahol úgy kell dönteniük, hogy nem látják, csak hallják a versenyzőket. Mindannyian alig várják már a show-t.

Eddig a klasszikus zene tehetségeit figyelhettem. Most a könnyűzene tehetségeivel is törődhetek – “klasszikus mesterként”, vagyis elszántan, fáradhatatlanul és dinamikusan

– nyilatkozta az RTL-nek Miklósa Erika, aki nagyon várja már a Voice-találkozásokat. Így van ezzel Trokán Nóra is, aki nagyon nagy kihívásnak éli meg a feladatot.

Az első, székes forduló alkalmával tényleg csak a hangokra és a megérzésekre lehet majd hagyatkozni, de az igazi cél az, hogy a végén olyan előadók álljanak a közönség elé, akiknek színpadi jelenlétük is erős és egyedi

– véli Trokán Nóra.

Curtisnek nagy tervei vannak, győzni szeretne.

Több, mint 20 platinalemez és 2 Fonogram-díj után, ez a legnagyobb zenei elismerés, hogy coach lehetek ebben a tehetségkutató műsorban

– nyilatkozta a rapper, aki családias légkört szeretne majd teremteni a csapatában és egyikükkel a győzelemig menetelni. Manuel mindig is szerette volna más szerepben kipróbálni magát, ezért nagyon örül az RTL felkérésének.

Számomra mindenképp előny, ha valaki saját szerzeménnyel készül, de a lényeg, hogy jó énekesekkel, előadókkal dolgozzak együtt

– mondta a fiatal előadó.

A The Voice műsorvezetője egyébként a csatornán már számtalanszor bizonyító Istenes Bence lesz. A műsor válogatói még zajlanak, aki a zsűritagok leleplezése után kapott kedvet a jelentkezéshez, még bátran megteheti itt.

A coachok bejelentésének fogadtatása egyelőre nagyon vegyes. Sokan nem értik, mit keres két rapper is az ítészek között, Manuel felkérését konkrétan viccnek tartják, de van, aki Trokán Nórát sem tudja elképzelni ebben a szerepben.