Megyeri Csilla

Megyeri Csilla élvezi, hogy a férfiak világában nő lehet

Bulvár

Az egykori debreceni műsorvezető ma már az egész országban ismert televíziós személyiségnek számít, jól érvényesül, ami szerinte nem nemfüggő dolog.

Megyeri Csilla a Blikknek beszélt arról, hogy szerinte személyiségfüggő, ki hogyan tud érvényesülni, nem az illető neme, hanem a jelleme és kisugárzása számít. Úgy véli, van, amikor előny, ha valaki határozott, csinos nő, de sok esetben ez hátrány is lehet. Annak pedig nagyon örül, hogy azt látja, egyre jobban elismerik a nőket a vezető pozíciókban is.

Én azok közé a nők közé tartozom, akik számára fontos az önmegvalósítás. Már nem csak a tradícionális szerepeket tölthetjük be, adott a lehetőség kiteljesedni, és ez fantasztikus. Élvezem, hogy a férfiak világában nő lehetek

– nyilatkozta Megyeri Csilla, aki szerint nőnek lenni ajándék, a mi kultúránkban pedig egyre jobb a helyzet, bár még mindig nagy az egyenlőtlenség a nemek között, például a bérekben és vezető pozíciókban. Ő mindenesetre nagyon örül annak, hogy nőnek született és hogy jókor, jó helyen lehet.