Gáspár Győzike Fidesz

Győzike beilleszkedett a Fideszbe: “Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Máté pedig annyira szeret engem, hogy elájultam”

Bulvár

Áprilisban lépett be a Fideszbe Gáspár Győző showman, a Romantic frontembere, de tagkártyáját csak hétfőn vehette át. Most már teljes jogú párttagként adott interjút a Telexnek.Győzike leszögezte: nincs semmiféle haszon abban, hogy a gyakorlatilag teljhatalommal bíró kormánypárt tagja lett, és ez elmondása szerint nem olyan dolog, amitől előbbre tudna menni. Sokan megvádolták azzal, hogy majd több munkát kap azért, mert ő fideszes, de szerinte ez nem igaz.

A Gáspár családról már előtte is tudható volt, hogy fideszesek vagyunk, az én lelkem már régen csatlakozott, csak nem vállaltam föl. Lehet a következő kérdés, hogy miért nem vállaltam fel: úgy voltam vele, hogy én ezzel nem akartam kérkedni, nem akartam nagymenő lenni, nem akartam nagy csávó lenni, de a háború hozta ki belőlem azt, hogy igenis

– magyarázta a showman.

Arra a kérdésre, hogy van-e példaképe a Fideszben, és ha igen, ki az, Győzike így felelt:

Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna. Hollik István is, mert őt meg kimondottan imádom, és nagyon-nagyon sok mindent köszönhetek Lomnici Zoltánnak, mert tulajdonképpen ő volt a mentorom, és általa a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lehettem, aminek baromira örülök, mert ott lehettem a karácsonyi partijukon, amire rengeteg támadást kaptam, hogy az Áder János köztársasági elnök úr miért fotózkodott velem.

Gáspár Győző beszélt arról is, hogy az április választás előtt mekkora kampányt tolt a Fidesznek, és milyen boldog volt, amikor “a miniszterelnök úr” kimondta, győztünk, ott állhatott a közelében.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy ő a miniszterelnökünk

– tette hozzá.

Feltették Győzikének azt a kérdést is, hogy szerinte mi az az érték, amit az Orbán-kormány képvisel:

Én azt gondolom, hogy az az érték, hogy Magyarországon nyugalomban tudunk élni, és el tudunk menni wellnesshotelbe, és tudunk Magyarországon vásárolni, és nincs háború, és nincs az, hogy az emberek egymást lövik. Én azt gondolom, hogy az az érték Magyarországon, hogy a biztonságunkat a miniszterelnök úr a mai napig előre teszi. Lehet bármit mondani, meg lehet a Fideszt lefikázni, de, gyerekek, nyugalomban tudunk élni, a gyerekeink tudnak iskolába járni, én örülök, hogy Magyarországon élek, pedig nagyon sokat utazok

– vázolta meglátásait a Romantic frontembere.

Győzike politikai karrierjéről paródia is készült, amit az érintett is megosztott Facebook-oldalán, annyira tetszett neki: