Opitz Barbi

Nagyon aggódnak Opitz Barbi barátai

Bulvár

Karácsony előtt még eltűnt személyként kereste a rendőrség az énekesnőt, aki aztán megkerült: a barátjánál volt, aki megfenyegette őt.

Barbi a jelek szerint rosszul választott társat magának. Egyik közeli barátja a Borsnak elmondta, többször is figyelmeztették Barbit, hogy vigyázzon szíve választottjával, ám hiába… A szerelem vak.

Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt. Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett. Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz. Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsájtott

– mesélte a lapnak az énekesnő egyik közeli barátja, aki idővel belátta, hogy feleslegesek a szavai. Akik ismerik az énekesnőt és a párját, nem lepődtek meg, hogy rendőrségi ügybe keveredetek, de bíznak abban, hogy Barbi ezek után már ráébred, milyen fiút választott.

Az Opitz család egy ismerőse elmondta, a család megtette a feljelentést Barbi “elrablása” miatt. Nem ez volt az első eset, hogy Albert megfenyegette a lányt.

A fiú hosszú ideje sakkban tartja őt, számtalanszor rátámadt Barbira, múltkor pedig még az ajtót is rátörte szegényre… Nem tudom meddig fajul még ez a dolog, de jó lenne, ha Barbi végre kiadná az útját ennek a fiúnak

– mesélte a lapnak a család ismerőse.