Opitz Barbi

Eltűnt, majd megkerült Opitz Barbi – a rendőrök előállították az énekesnő barátját

Bulvár

Eltűnt személyként kereste a rendőrség Opitz Barbit, akinek fotóját az Eltűnt emberekért-megoszthatod nevű Facebook-csoportba is betették.

Az énekesnő szerencsére már előkerült, de az ügynek itt még egyáltalán nincs vége. A Blikk megkeresésére ugyanis a rendőrség azt közölte, 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele.

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent.

„Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van”

– írta a rendőrség, azt is közölték, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt és Opitz Barbarát a rendőrök tanúként hallgatják ki.

Barbi egyik ismerőse a lapnak azt is elárulta, hogy a pár eddig is sokat veszekedett. Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség.