Kulcsár Edina és G.w.M

A roma hagyományok miatt nem beszél a babáról G.w.M és Kulcsár Edina

Bulvár

A különleges páros kapcsolatára év elején derült fény, nemrég pedig az is kiderült, első közös kisbabájukat várják.

A Bors kereste meg a 25 éves rappert, hogy elmesélje, hogyan készülnek a közelgő kisbabára. G.w.M, vagyis Varga Márk azzal kezdte, hogy még nem beszélhet róla, mert túl korai, de annyit elárult, nagyon várják őt.

Nagy az öröm, annyit elmondhatok, nyilván várjuk a babát, de nálunk ilyenkor még nem szabad, vagy inkább nem szokás beszélni a várandósságról. Amint odáig eljutunk, hogy mesélni tudjunk róla, akkor majd eldöntjük, hogy megosztjuk-e az örömünket a világgal, addig viszont mind babonából, mind a hagyományok megőrzése érdekében szeretnénk ezt megtartani magunknak

– mondta G.w.M, aki azt is elárulta, igyekeznek minél inkább megtartani a roma szokásokat, mert számára fontos a saját kultúrája és ezt szeretné átadni a gyermekeinek is.

Nyilván már egy jó pár hagyományi elemet meg kellett szegnünk, például ha nagyon szigorúan vesszük, Edina nem is lehetne az én szerelmem, de azt fontosabbnak tartom, hogy a tradíciókat oly módon tartsuk meg, hogy emellett teljes és boldog életet tudjunk élni

– folytatta G.w.M. Ő és Edina korábban már elmondták, hogy teljesen jól össze tudják csiszolni a szokásaikat, úgy, hogy mindenkinek jó legyen.