Tóth Gabi

Tóth Gabi kiakadt, mert lefotózták őt és a kislányát

Bulvár

Az énekesnő nemrég azt mondta, visszavonul a közösségi médiától, most azonban újra posztolt Instagramján.

Tóth Gabi kedden egy játszótéren töltött időt a kis Hannarózával, amikor egy idegen fotózni és videózni kezdte őt. Gabi elmondta, megszokta az ilyesmit, ám akkor kiakadt az idegenre, amikor a kislánya is szerepelt a fotókon – írja a Blikk.

Insta sztorijában mondta el, hogy mivel ismert ember, nem lepődött meg azon, hogy fotózzák, ez benne van a pakliban. A gyermekéről azonban még ő maga sem oszt meg gyakran fotókat sehol, ezért nagyon felháborította a dolog. Szólt is a férfinak, hogy ne készítsen felvételt róluk, arra pedig nem számított, milyen reakciót kap kérésére.

Még neki állt feljebb, amikor szóltam neki, hogy legyen kedves ne fotózzon, s törölje ki a gyerekem miatt. Mert hát “én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van?”. Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részben bazári majom

– mondta el véleményét Tóth Gabi, aki szerint érhetetlen, miért ne reagálhatna úgy, ahogy, hiszen egy átlagember sem tűrné el, hogy egy idegen róla és gyermekéről felvételeket készítsen.