Berki Mazsi

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi nem megfelelően gyászol, és neki is köszönhető a fia halála is

Bulvár

Megromlott Berki Krisztián édesanyja és özvegye kapcsolata. Júlia asszony szerint Mazsi nem a megfelelő módon gyászol, de súlyos vádakkal is illette őt.

Berki Krisztián édesanyja a TV2-nek adott riportot. Elmondta, ő úgy látta, már régóta nem volt jó a kapcsolat Krisztián és Mazsi között, elmondása szerint a fia halálához a feleségével való sok konfliktus vezetett – írja a Bors. Szerinte Mazsi nem volt elég házias, és ez nem tetszett a fiának.

Azt mondta nekem Krisztián, “ilyen nő nekem nem kell”, aki nem tud maga körül rendet rakni. Állandóan bejárónő kell, meg takarítónő kell, meg vasalónő kell… Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos… Ebéd? Ebéd? Hát olyat nem ismer

– idézte fel fia szavait Júlia asszony.

Mazsit megdöbbentették Berki Krisztián édesanyjának szavai, melyeket szomorúan hallgatott. Szerinte anyósa azért haragszik rá, mert megkérte, ne nyilatkozzon Krisztiánról, hagyják őt békében nyugodni. Úgy érzi, ő mindent megtett Krisztiánért, nem ő az oka a halálának, ahogy Júlia asszony mondta, hiszen ő is pontosan tudja, miért halt meg a fia. Hogy valójában mi történt, azt Mazsi nem a nyilvánossággal, hanem majd a kislányával fogja megosztani, ha eljön az ideje.