G.w.M

Így üzenget egymásnak G.w.M és Lakatos Márk

Bulvár

A stylist beszólt a rappernek elrontott tetoválása miatt, de úgy tűnik, G.w.M nem haragszik rá emiatt.

Komolyan, miért veritek magatokat annyira, hogy a szerencsétlen G.w.M.-nek helyesírási hiba van a tetoválásában? Hát miért nem annak örültök, hogy egyáltalán eszébe jutott egy közmondás?

mondta TikTok videójában Lakatos Márk, aki azért szólt be Kulcsár Edina szerelmének, mert ez az elrontott tetoválás szerepel rajta: “Soha ne mond, hogy soha!” G.w.M nem tudta szó nélkül hagyni a stylist beszólását, a Blikk vette észre, hogy Instagram-történetében reagált a stylist szavaira:

Kedves Lakatos Márk! Én téged annyira szeretlek! Nem tudok veled összeveszni, imádlak! Csók neked!

– üzente neki a rapper egy videóban. Nem kellett sokat várni Lakatos Márk reakciójára sem.

Ettől nagyon meghatódtam. Drága G.w.M., én sem tudok rád haragudni, ráadásul nagyon szeretlek, hiszen te is Márkó vagy. Az meg, hogy a hülyeségeden egy picit nevetünk, az barátok között is megtörténik. Az a legjobb, ha az embernek van egy pici öniróniája

– mondta újabb videójában Lakatos Márk, aki arra is megkérte G.w.M-et, hogy nyugtassa meg, legalább ő érti, Kulcsár Edina hogyan lett terhes, mert ha ő sem, akkor azonnal kihallgatást kell kérniük Ferenc pápától, mert ő az illetékes. A stylist ezúttal egy “Szeretlek, G.w.M” feliratot helyezett el videóján.

 

@lakatosmarkstyle Amúgy gratulálok a babához ❤️❤️❤️ #gwm #kulcsaredina #fy #csillagszoro #megőrülsz #nekedbe #fyp #magyartiktok #foryouba ♬ eredeti hang – Lakatos Márk