Tóth Gabi

Tóth Gabi halálát kívánják

Bulvár

Az énekesnőt telefonon keresztül próbálják meg elérni és ott fenyegetik őt. Ezt már képtelen szó nélkül hagyni.

A Sztárban Sztár leszek! mestere csütörtök este Instagram-sztoriban mesélte el, hogy az üzenetek mellett újabban elkezdték hívogatni a honlapján látható telefonszámot, amit egyébként a koncertszervezője kezel – írja a Blikk. Azt hiszik, ez az ő telefonszáma, ezért fenyegető hívásokkal bombázzák őt, amiben a halálát kívánják.

Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem. Nem értem, hogy lehet ennyi gyűlölet egyes emberekben és vajon mi az oka? Mit vétettem nekik, amiért a halálomat kívánják?

– tette fel a kérdést Tóth Gabi a lapnak. Az énekesnőt az elmúlt egy évben sorra érik a hasonló atrocitások, különösen, mióta fellépett a tavaly szeptemberi eucharisztikus világkongresszon, melynek hírnöke volt. Gabi szerint azért választották őt, mert látták, hogy a kislánya születése óta rendszeresen énekel imadalokat és bibliai idézeteket. A felkérés részéről megtisztelő küldetés volt, de sokan politikai kérdést csináltak belőle.

Elkezdtek támadni, közéletiből a politikai térbe toltak, teljesen indokolatlanul és össztüzet zúdítottak rám a sajtóban. Megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt. Előfordult, hogy valaki követett és azt fotózgatta, hogy éppen kivel találkozom, majd olyan ügyekbe próbáltak belekeverni, amikhez közöm nem volt

– mesélte Gabi, aki egy politikában jártas szakemberhez fordult, mert ez számára már ismeretlen terep volt. Azóta is rá támaszkodik és megfogadja a tanácsait. Egy darabig mintha normalizálódott volna a helyzet, de az erdélyi turné óta ismét megnőtt a zaklatások száma, eleinte csak online, mostanra pedig már telefonon is fenyegetik őt az ő és a gyermeke halálát kívánva.