Schobert Norbi

Kórházba került a Schobert Norbi-Béres Alexandra botrányt kirobbantó Király Dávid Izmael

Bulvár

A fiatal férfi annyi fenyegetést kapott az utóbbi időben, hogy végül kórházba kellett vinni, mert rosszul lett.

Király Dávid Izmael egy fiatal mémgyáros, néhány hete ismerte meg az ország, amikor kiderítette, szerinte Béres Alexandra áll a Schobert Norbiékat lejárató Facebook-oldal mögött. Schobert Norbiék megtették a feljelentést, ahogyan Béres Alexandra is, aki azt nyilatkozta, semmi köze a gyűlölködő oldalhoz.

Az ügyet kirobbantó Király Dávidot is megviselték az események, a Bors megtudta, hogy a fiatal férfi emiatt kórházba került, ahol kiderült, hogy komoly baj van.

Szombaton kaptam egy üzenetet, egy elég komolyat egy idegentől, amitől bestresszeltem, fájt a szívem és a mellkasom, légszomjam lett. Elvitt a mentő, jelenleg úgy néz ki a CT alapján, hogy tüdőembólia-gyanús vagyok. Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet

– nyilatkozta a lapnak a jelenleg is kórházban fekvő Király Dávid Izmael, akinek kórházból való kikerülése után is kb. egy évig gyógyszert kell majd szednie. A hírről értesült Schobert Norbi is, aki biztos abban, hogy a folyamatos támadások miatt robbant le Dávid egészsége, amit szívből sajnál és felajánlotta neki a segítségét is.