Schobert Norbi

Schobert Norbi úgy véli, beigazolódtak az elvei

Bulvár

A fitneszguru már húsz éve azért dolgozik, hogy lefogyassza a túlsúlyos embereket. Úgy véli, bebizonyosodott, hogy működik a Norbi-titok.

Schobert Norbi újra könyvet dobott a piacra, a Norbi Titok átdolgozott változatát, amelyben őszintén beszél fogyasztómódszeréről, a magasságokról és mélypontokról. A kiadványban ezen kívül ifjabb Schobert Norbi kendőzetlen vallomása is szerepel – írja a Blikk.

Húsz éve harcolok, hogy minél többen megismerjék a szénhidrátszegény életmód előnyeit. Húsz éve folytatom a súlycsökkentő missziómat és viselem a támadásokat. Húsz éve tapasztalom, hogy az elveim beigazolódtak

– nyilatkozta Norbi, aki ugyanolyan lelkes még most is, mint amikor megalkotta az Update rendszerét, a különbség annyi, hogy ma már sokkal óvatosabb és megfontoltabb. A tények őt igazolják, több tízezer ember és klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy az időkorlátokra épülő, csökkentett szénhidrátbevitel jelentősen segíti a fogyást.

Ez az a Norbi-titok, amit húsz éve közzétettem, hogy esélyt adhassak mindazoknak, akik ki akarnak törni az életüket gúzsba kötő zsírbörtönből. Minden erőmmel azon vagyok, hogy megmentsem az embereket a szénhidrátmérgezéstől

– mondja Schobert Norbi, aki szerint a könyv a kulcs, az Update pedig az ajtó,amelyen ha valaki belép, soha többé nem akar visszafordulni.