Ezért támogatja Dopeman Orbán Viktort

Bulvár

2013-ban még Orbán Viktor hungarocell fejét rugdosta, ma már a támogatója Dopeman, akit teljesen meggyőzött a miniszterelnök politikája.

A rapper a Fidesz 2010-es hatalomra kerülését követően több demonstráción is részt vett, 2013-ban egy tüntetésen még bele is rúgott egy Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobor fejébe. Garázdaság vádjával három éven keresztül járt bíróságra.

A hatalomváltás kiváltott belőlem egy rendkívül erős kritikát, lázadást. Ehhez hozzájárult az is, hogy a B*ZMEG! című dalom miatt rámszálltak. Ezt a számot korszakalkotónak tartom, ami mind a mai napig érvényes a magyar politikával szemben. Az ellenzék ennek köszönhetően meglátott bennem valamit, megkerestek, bennem pedig kialakult egy úgynevezett Jeanne d’Arc érzés

– mesélte a szoborrugdosásról a Blikknek Dopeman, akiről sokan azt hiszik, megijedt a bírósági eljárástól és ezért kezde elúgymond támogatni a Fideszt, de ennek elmondása szerint semmi köze nem volt hozzá.

Mivel már nem koncertezhetett úgy, mint azelőtt, másra használta a hírnevét. Üzletember lett és ekkor kezdett el rálátni, milyen a kormányzás, hogy működik a gazdasági rendszer. Szerinte valóban vannak vesztesei a magyar kormányzásoknak, de azt vette észre, hogy a többség elkezdett jól járni.

Lehet azt mondani, hogy ez nem így van, de én látom a fizetéseket, meg látom, hogy a bankrendszer igencsak rövid pórázon van tartva, ellentétben a hiedelmekkel

– mondta a rapper, aki szerint Orbán Viktoréknak korántsem az a célja, hogy az emberek tönkremenjenek ebben az országban.

Én rájöttem bevallom őszintén, hogy az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt. Ha ellenfélként tekintenék rá, akkor is el kéne ismernem az érdemeit. A jelenlegi világhelyzetben nem is látok más opciót. Ő most kifejezetten jót akar ennek az országnak

– véli Dopeman, aki szerint a miniszterelnök arra törekszik, hogy Magyarország semleges országgá váljon. Úgy véli, az ellenzék pedig százszor jobban hátba szúrja egymást és sem erkölcsben, sem pedig etikában nem áll a kormány fölött. Pálfordulása miatt nevezték már őt “napraforgónak” és “seggnyalónak” is, de nem érdekli.